Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Регулатива / Пропис во постапка на изготвување
Пропис во постапка на изготвувањеPrint this pageSmaller textBigger text size

На оваа страна се објавени прописите кои се во постапка на изготвување и за кои заинтересираните лица можат да достават свои забелешки директно на документот во рок од 20 дена од денот од нивното објавување.

Забелешките треба да се достават до:

ДОКУМЕНТИ:
Правилник за стручно оспособување, проверки, дозволи, овластувања на пилоти на крила за слободно летање (11.05.2016) (Adobe Acrobat document, 429 Kb)
Правилник за начинот и правилата на летање со крила за слободно летање (11.05.2016) (Adobe Acrobat document, 129 Kb)
Правилник за градба, утврдување на пловидбеност и одржување на крилата за слободно летање (11.05.2016) (Adobe Acrobat document, 180 Kb)
Send this page to a friendИспрати до пријател
topГоре


CAA Macedonia Newsletter


CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika