Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Безбедност / Авио-инциденти / Контакт
КонтактPrint this pageSmaller textBigger text size

Пријавувањето може да биде од страна на сите лица кои се директно или индиректно инволвирани во воздухопловството, за настани за кои тие сметаат дека претставуваат непосредна или потенцијална опасност.

Тел/Факс. 
+389 (2) 329 6878

дежурен телефон: 
+389 (75) 22 30 78

Е-mail: safetyreport@caa.gov.mk 

Send this page to a friendИспрати до пријател
topГоре


CAA Macedonia Newsletter


CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika