Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Безбедност / Аеродроми / Градежна инфраструктура
Градежна инфраструктураPrint this pageSmaller textBigger text size
  Име на документ Бр.

1

Корисни информации за аеродроми, хелидроми, леталишта и терени CIV
2 Барање за издавање на согласност со услови за градба од аспект на безбедноста на воздушниот сообраќај CIV-SOGL
3 Барање за издавање на Уверение за аеродром или леталиште CIV-UV
4 Уписен лист за аеродроми CIV-REG-01
5

Уписен лист за леталишта

CIV-REG-02
6 Уписен лист за терени CIV-REG-03
7 Извод од регистарот на аеродроми леталишта и терени во Република Македонија и издадени Уверенија CIV-REG
     
     
     
     
     
     
     
Send this page to a friendИспрати до пријател
topГоре


CAA Macedonia Newsletter


CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika