Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Регулатива / Државни писма од ICAO
Државни писма од ICAOPrint this pageSmaller textBigger text size

На оваа страна се објавени државните писма на ICAO. Заинтересираните субјекти и институции можат да ги даваат своите коментари во определените рокови дадени за секое државно писмо посебно.

 

Коментарите се доставуваат на следнава електронска адреса:

estojkovska@caa.gov.mk

Сите заинтересирани субјекти на воздухопловната индустрија се повикани да дадат коментари за реализирање на државното писмо

Број на
State Letter

Наслов

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Send this page to a friendИспрати до пријател
topГоре


CAA Macedonia Newsletter


CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika