Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / За нас / Политика на квалитет / ISO 9001:2008
Сертификат ISO 9001:2008 Print this pageSmaller textBigger text size

На 15.02.2013, Агенцијата за цивилно воздухопловство доби ИСО 9001:2008 сертификат (Систем за управување со квалитет).
Директорот на АЦВ, Дејан Мојсоски вели дека добивањето на ИСО-сертификатот за управување со квалитет, претставува уште една потврда за долгогодишната заложба на Агенцијата од македонското воздухопловство да се направи современ европски систем на брз, ефикасен и безбеден авиотранспорт достапен до сите граѓани.


Send this page to a friendИспрати до пријател
topГоре


CAA Macedonia Newsletter


CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika