Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Безбедност / Оперативни директиви
Оперативни директивиPrint this pageSmaller textBigger text size
ДОКУМЕНТИ:
Оперативна директива за безбедност за упис на нерегистриран воздухоплов (Adobe Acrobat document, 1875 Kb)
Оперативна Директива за признавање на EASA одобренија за PART 145 Oрганизации, само Oрганизација, додаток на Уверение за тип (STC), модификации и поправки во Р.Македонија (Adobe Acrobat document, 1576 Kb)
Send this page to a friendИспрати до пријател
topГоре
CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika