Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Авио-индустрија / Воздухопловна навигација
Воздухопловна навигацијаPrint this pageSmaller textBigger text size

Во Република Македонија давањето на сите услуги на воздухопловна навигација (АТМ услуги, МЕТ услуги, АИС услуги и ЦНС услуги) е во надлежност на Акционерското друштво во државна сопственост "М-НАВ".

АД "М-НАВ" е формирано во 2009 година по одделувањето на функциите врзани за давање на услуги на воздухопловна навигација од Агенцијата за цивилно воздухопловство.

Контакт информации можат да се најдат на веб страната на АД "М-НАВ": www.mnavigation.mk

Send this page to a friendИспрати до пријател
topГоре


CAA Macedonia Newsletter


CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika