Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Вести
ВестиPrint this pageSmaller text

, 13.02.2017

Видео од интервјуто на Директорот на АЦВ, Гoран Јандреоски за МРТ- Институциите да вршат проверки пред да се реализира аранжманот

Институциите да вршат проверки пред да се реализира аранжманот

Голем број патници што требало да патуваат од македонските аеродроми кон земјите од Европската унија се вратени, поседувале патни исправи чиј рок на важност бил покус од 90 дена.

Испрати на пријателИспрати до пријател
topГоре
CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika