Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / Вести
ВестиPrint this pageSmaller text

, 13.02.2017

Интервју на Директорот на АЦВ, Гoран Јандреоски за МРТ- Внимавајте, за влез во ЕУ со минимум три месеци важечки пасош

Внимавајте, за влез во ЕУ со минимум три месеци важечки пасош

Испрати на пријателИспрати до пријател
topГоре
CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika